GREEN CARD 2021

Реєстрація на участь в лотереї Green Card по програмі DV-2021 розпочалась!

Правильне та вчасне оформлення заявки на участь у програмі Green Card відповідно до вимог Diversity Immigrant Visa Program 2021 - це ваш шанс жити, працювати, навчатися та займатися бізнесом у США, стати громадянином США та іммігрувати до США разом із вашою родиною.

+380997453717                          +380342751019              +380342725664              +380347529281

Що таке DV Lottery, Зелена Карта, Green Card?

   Зелена Карта - це шанс іммігрувати разом із сім'єю в США, працювати та навчатися в Сполучених Штатах Америки, а при бажанні стати громадянином США.

   Зелена Карта дає Вам право проживати та працювати на території США, фактично вона дає вам усі права громадянина США окрім права голосувати, після проживання на території США 5-ти повних років, ви маєте право подати на громадянство США.

   Diversity Immigrant Visa Program 2021 - це офіційна програма, що фінансується Сполученими Штатами Америки.

   Що таке DV Lottery www.state.gov?

   Програма «Diversity Immigrant Visa» (диверсифікаційна дв лотерея) — програма розіграшу віз в США, які дають можливість отримати ранг постійного жителя Сполучених Штатів зі всіма привілеями. Тобто, щоб отримати Green Card потрібно взяти участь і перемогти в DV Lottery. DV Lottery була створена згідно офіційної вимоги Конгресу США. Лотереї іменуються літерами DV і роком видачі віз через дефіс, наприклад, DV -2017, DV -2019.

   Щорічна програма «DV Lottery» має за мету надання статусу резидента громадянам інших країн, які відпадають чітко вказаним вимогам, прописаних в умовах розіграшу ДВ лотереї- iINSTRUCTION FOR THE 2020 DIVERSITY IMMIGRANT VISA PROGRAM ( DV-2021) .

   На 2021 рік заплановано видати 50000 віз, тому не упустіть свій шанс на краще майбутнє. 

   Що таке «Зелена Карта»( Green Card)?

   Green Card (Зелена карта) — це офіційний документ (United State Permanent Resident Card), який видається учаснику лотереї відповідно до діючих вимог розіграшу та надає право на постійне проживання та працевлаштування в США. Через п’ять років постійного проживання в Сполучених Штатах власник Green Card і члени його сім’ї мають можливість отримати громадянство. Втім, із Green Card іммігрант може проживати в США протягом всього терміну дії документу без зміни громадянства і користуватися всіма правами громадян, за виключенням виборчих прав.

   Отримати Green Card досить важко, а іноді неможливо. Якщо у Вас немає близьких родичів в США і Ви не хочете подавати прохання щодо статусу біженця в американському консульстві, тоді одним із найлегших та реальних способів отримання є  участь у лотереї Green Card. Щороку вона офіційно проводиться в США. Українці мають право на участь у цій Лотереї. Переможці лотереї визначаються за допомогою комп'ютерної обробки даних, що здійснюється шляхом вибору випадкових чисел. Кожного року лише 55 тисяч осіб, які пройшли всі формальності, отримають право іммігрувати в США. Участь у розіграші Green Card (Зелена карта) — це Ваш шанс змінити власне життя! Надіслати інформацію для оформлення заявки можна просто зараз, заповнивши заявку на нашому сайті.

Правила лотереї

 

   Основні вимоги до учасників лотереї Green Card:

  • Щоб прийняти участь в лотереї! потрібно мати лише повну середню освіту;

  • Учасник повинен бути уродженцем тієї крани, котра знаходиться в списку країн учасниць програми DV (певна країна може бути виключена із розіграшу, якщо кількість її іммігрантів до США впродовж останніх 5 років перевищує 50 тисяч осі6);

  • Для участі в лотереї учасник повинен подати свої біографічні дані та фотографію відповідного зразка;

  • До участі не допускаються особи, які мають судимість, які порушували візово-еміграційні закони США, які мають соціально-небезпечні захворювання;

  • В жодному випадку анкета заявника не повинна подаватись двічі для участі в одній і тій самій лотереї. Повторна подача анкети може призвести до того, що обидві анкети будуть дискваліфіковані та виключені з участі в лотереї!

   Як прийняти участь в лотереї?

  • Необхідно оформити заявку у встановлений правилами термін (тобто заповнити анкету).

  • Учасник повинен надати свою біографічну інформацію та фотографію встановленого зразка.

  • Якщо ви проживаєте в громадянському шлюбі, анкета на вашого чоловіка/дружину заповнюється окремо, де вказуються діти від попередніх шлюбів. В пункті «Сімейний стан» вказується ваш статус, згідно останніх документів, отриманих в державній установі (наприклад: Свідоцтва про укладання або розірвання шлюбу, видане органом державної реєстрації актів цивільного стану, свідоцтво про смерть чоловіка/дружини тощо).

  • Якщо анкета заповнюється сім’янином, тоді обов'язково повинні вказуватись дані на всіх членів сім’ї, включаючи дітей віком до 21 року. Сімейна анкета має значні переваги у зв'язку з тим, що програмою DV дозволено від сім’ї надати дві анкети: від імені дружини/матер з включенням дітей та в імені чоловіка/батька, у випадку виграшу однієї з анкет, всі члени сім’ї набувають прав переможців автоматично), відповідно шанси на виграш подвоюються! Якщо у вашої дитини вже є середня освіта, та їй не більше 21 року, існує можливість оформити власну анкету цієї дитини і, відповідно, шанс виграти Green Card збільшується втричі!

 

   Також основними вимогами є відсутність судимостей та дотримання імміграційних законів США в минулому.

 

   Детально про умови лотереї

 

   Подача заявки означає, що:

  • Учасник надає загальну біографічну інформацію про себе і свою сім'ю;

  • Учасник надане власні фотографії встановленого зразка та фотографії членів сім'ї.

   Сім’єю в імміграційному законодавстві вважаються подружжя та їх діти віком до 21 року. Учаснику лотереї Green Card (Зелена карта) не потрібно надавати інформацію і фотографії на дітей, які вже одружені або є громадянами США чи власниками Зеленої карти. Учаснику не потрібно надавати інформацію і фотографії дітей, які старші 21 року.

   Кожен з подружжя може оформити окрему заявку та подвоїти свій шанс виграти Green Card. Тим учасникам, які не одружені та не мають дітей, необхідно надати лише дані про себе та своє фото.

   Відсутність необхідної інформації та/чи фотографій може призвести до відмови в оформленні візи переможцю лотереї. Суттєві неточності в біографічній інформації також можуть призвести до відмови в оформленні візи.

    Основні правила  лотереї Green Card

 

  Для того, щоб переможець лотереї Green Card зміг отримати імміграційну візу, він повинен мати повну середню освіту або трудовий стаж по висококваліфікованій спеціальності. На практиці це означає наступне:

  • Якщо на момент отримання імміграційної віз Ви закінчите середню школу, середньо-спеціалізований чи середньо-технічний навчальний заклад чи будете навчатись у вищому навчальному закладі, цього буде достатньо;

  • Якщо ж у вас є тільки базова освіта, тоді отримати Green Card можна лише за умови наявності трудового стажу не менше 2 років, за останні 5 років по висококваліфіковані спеціальності.

 

    Загальні заборони

 

   Вікових обмежень на участь в лотереї спеціальності немає. Участь може брати як і «вчорашній» школяр, так і пенсіонер. Вимог щодо володіння англійською мовою також немає. Правила участі в лотереї  Green Card дуже прості, їх цілком реально дотримуватись.

   Проте окрім дотримання правил лотереї потрібно зважати на обмеження, що встановлені для всіх потенційних американських іммігрантів. В перелічених нижче випадках доведеться підготувати додаткові документи, тому що може діяти певна тимчасова чи постійна заборона на в’їзд в США. Також для отримання Green Card після виграшу можливо потрібне буде клопотання про поблажливість (waiver). 

Вимоги до фотографій

 

   Відповідно до чинних Правил Лотереї DV-2021 кожен учасник розіграшу повинен надіслати власну фотографію і фото всіх членів сім’ї, котрі включаються до анкети. Фотографії повинні відповідати суворим вимогам Правил Лотереї можуть бути зроблені цифровою фотокамерою або відскановані з фотокартки.

   Важливо! Учасник надає фото, на себе та членів сім’ї, зроблені не пізніше, три місяці тому.

 

   Фотографії учасників лотереї мають відповідати наступним вимогам:

 

  • Розташування голови: людина повинна дивитися безпосередньо в об’єктив камери, нахил і поворот голови не допускаються, голова повинна займати приблизно половину площі фотографії.

  • Зображення голови (виміряне від верхньої частини голови включаючи волосся до нижньої частини підборіддя) має займати від 50% до 69% (300-414 пікселів) висоти знімка.

  • Висота, на якій розміщені очі (виміряна від нижньої частини знімка до рівня очей) повинна бути на рівні від 56% до 69% (336-414 пікселів) висоти знімка.

  • Фон і чіткість: фото повинне мати нейтральний світлий фон та чітке зображення. Фотографії з темним або строкатим фоном, а також не чіткі фотографії не приймаються.

  • Фотографії в окулярах, а також у прикрасах та аксесуарах, що закривають обличчя, не допускаються.

  • Фото у головному уборі приймається лише у тому випадку, якщо воно зроблене із релігійних міркувань за умови відкритого обличчя; фото в картузах військових, пілотів, тощо не допускаються.

 

   Технічні вимоги:

 

  • Формат файлу – jpeg (розширення файлу .jpg).

  • Максимальний розмір файлу – 240 Кб.

  • Глибина кольору — 24 bit.

  • Роздільна здатність (resolution) — 150 dpi.

  • Розмір фото: 600 х 600 пікселів.

  • Монохромні або чорно-білі фото, а також кольорові з глибиною кольору 8 bit не приймаються.

 

   У випадку недотримання вимог щодо композицій Ваша заявка буде дискваліфікована!

   Після того, як Ви підготуйте фотографії, у Вас буде можливість перевірити їх на відповідність технічним вимогам. Фотографії, що зроблені з порушенням технічних вимог не будуть прийняті електронною системою, про що учаснику буде повідомлено перед надсиланням анкети.

У нас ви можете подати заявку на участь у програмі DV-2021. 

 

  • Ми заповнюємо та відсилаємо всі необхідні документи для участі у програмі Green card США.

  • Наші кваліфіковані працівники перевірять відповідність ваших документів вимогам  імміграційної програми Diversity Immigrant Visa Program 2021 та проконсультують Вас з усіх питань, що виникатимуть.

  • Ми правильно заповнимо заявку на участь у програмі DV-2021 та надішлемо Вам підтвердження про реєстрацію. 

  • Ми гарантуємо, що ваша реєстрація буде проведена вчасно та буде прийнята, а не відхилена.

  • Ми можемо допомогти Вам та проконсультувати у будь-який день  року 24/7.

   Наші послуги включають:

  • Заповнення та реєстрація заявки на участь у програмі DV-2021;

  • Код підтвердження про реєстрацію;

  • Безкоштовна підтримка клієнтів по телефону  24/7;

  • Безкоштовна підготовка та обробка фотографій для участі в імміграційній програмі для виїзду в США;

  • Повідомлення результатів Всім учасникам програми;

  • Консультації щодо правильного оформлення документів для імміграції;

  • Підготовка до офіційного візиту в консульство США.

   Список Документів для подання заявки на участь у лотереї DV-2021

 

   Для того, щоб правильно заповнити анкету на участь у розіграші лотереї  DV-2021 та вірно вказати всі дані заявника (та його сім’ї), необхідно принести з собою наступні документи:

  • фотографія заявника, та фотографії тих членів сім'ї, які будуть вказуватися в анкеті (розмір 5 х 5, у електронному форматі: формат файлу – jpeg (розширення файлу .jpg),  максимальний розмір файлу – 240 Кб);

  • закордонний паспорт (якщо такий є);

  • український паспорт або ID картка;

  • свідоцтва про народження/одруження (чоловіка/дружини та дітей віком до 21 року);

  • атестат/диплом про здобуту заявником освіту;

  • Е-mail та номер телефону заявника.

Анкету на участь у лотереї DV-2021 можна заповнити, як на  нашому сайті, так і в офісах.

   Вартість послуг

 

   Одноразова реєстрація для участі у програмі Green Card 

   (якщо в заявці подано лише одна особа - дружини/чоловіка та дітей немає):

  • 1 рік - 250 грн

  • 2 роки - 400 грн  - ви економите 25%

  • 4 роки - 780 грн- Ви заощаджуєте 35% + Безкоштовні книги з імміграції + Перевірка статусу вільний переможець

  • 10 років - 2850 грн + VIP-пакет + безкоштовні книги з імміграції + безкоштовний авіаквиток до США * + безкоштовна перевірка статусу перевірки.

 

   Сімейна реєстрація для участі у програмі Green Card 

   (якщо ваша сім'я складається із чоловіка та дружини):

  • 1 рік - 450 грн.

  • 2 роки - 750 грн  - ви економите 25%

  • 4 роки - 1300 ви заощаджуєте 35% + Безкоштовні книги з імміграції + Перевірка статусу вільний переможець

  • 10 років - 4250 + VIP-пакет + безкоштовні книги з імміграції + безкоштовний авіаквиток до США * + безкоштовна перевірка статусу перевірки).

 

   Ми гарантуємо, що ваша заявка на участь у лотереї Green Card в США буде подана та прийнята до лотереї Green Card  вчасно, без помилок, відповідно до вимог Офіційної лотереї. Це може збільшити ваш шанс жити, працювати та навчатися, займатися бізнесом у США, стати громадянином США та привезти вашу родину до Америки.