ВІЗА В НОВУ ЗЕЛАНДІЮ

   До вартості наших послуг по візовій підтримці належать:

  • консультація;

  • запис на співбесіду;

  • заповнення анкети;

  • бронювання авіаквитків;

  • бронювання готелю;

  • подача документів чи супровід до консульства;

  • комплектація повного пакета документів на візу.

 

   Додатково сплачуються:

 

  • консульський збір;

  • візовий збір;

  • страхівка.

   Суми консульського та візового зборів залежать від типу візи та терміну її дії, вартість страхівки також є індивідуальною. Уточнюйте суми для Вашого конкретного випадку у менеджера.

   Перелік необхідних документів:

  • Закордонний паспорт.

  • 2 фото 3,5х4,5 см.

  • Копія всіх сторінок українського паспорта.

  • Довідка з місця роботи з інформацією про нарахування заробітної плати за останні півроку.

  • Довідка з банку про наявність грошей на рахунку.

  • Виписка про рух коштів по рахунку за останні півроку.

  • Документи на нерухомість.

  • Нотаріальний дозвіл/спонсорство.

  • Переклади документів англійською мовою з печаткою бюро перекладів.

 

   Також можуть знадобитись:

  • Свідоцтво про народження чи смерть.

  • Свідоцтво про шлюб чи розлучення.

  • Свідоцтво про реєстрацію компанії.

  • Свідоцтво платника податків.

 

   Увага! Кожен перелік є індивідуальним.

Перелік, наведений вище, - базовий. Посольства змінюють правила доволі часто. Ваш перелік залежить від Вашої візової історії. Всі нюанси уточнюйте у менеджера.

   Типи віз до Нової Зеландії для українців:

  • туристична віза;

  • гостьова віза;

  • бізнес-віза;

  • віза нареченої;

  • студентська віза.


 

   Типи віз

   Тип візи слід обирати відповідно до мети подорожі.

  • Туристична віза необхідна, якщо мета поїздки відпочинок чи туризм.

  • Гостьова віза - щоб поїхати в гості до родичів чи знайомих на строк до 3 місяців. По гостьовій візі в Новій Зеландії можна пройти короткострокові навчальні курси.

  • Бізнес-віза - для поїздки на змагання, конференцію, для зустрічі з партнерами.

  • Віза інвестора - для бізнесменів, котрі прагнуть зробити внесок в компанії Нової Зеландії.

  • Студентська віза потрібна для навчання на термін, що перевищує 3 місяці. Для відкриття даного типу візи необхідно надати підтвердженні від новозеландського навчального закладу.

   Загальний огляд

   Океан, долина гейзерів, яхти, музей літаків, парк птахів ківі, екстремальні види спорту. Екзотичне поєднання дикої природи та відмінних автодоріг. Відпустка в Новій Зеландії запам’ятається надовго!

 

   У Новій Зеландії немає відомих історичних пам’яток, але природа славиться надзвичайною красою та незвичністю. Саме чудові пейзажі Нової Зеландії стали окрасою  фільмів “Володар Кілець” та “Аватар”.

 

   У Нову Зеландію можна поїхати організовано, замовивши тур, а можна самостійно, оформивши візу, медичну страховку, авіаквитки та проживання в готелях по маршруту.

 

   Зверніть увагу на термін дії закордонного паспорта: він повинен на півроку перевищувати строк закінчення візи, яку Ви збираєтеся отримати.