top of page

Імміграційна віза в США для переможців DV-2022 Green Card Lottery

Оновлено: 5 жовт. 2020 р.


Актуальним питанням на сьогодні залишається імміграція в США. Детально ознайомитися із процедурою подачі на ту чи іншу візу в США Ви можете на нашому сайті https://www.documents-service.net/ssha-viza або за телефоном +380938151508


Отож, першим кроком для отримання імміграційної візи для переможців DV-2022 (Green Card Lottery) є заповнення та подача форми DS-260 .


Що таке форма DS-260?

Форма DS-260 - це онлайн-візова анкета, яку необхідно заповнити та подати через веб-сайт Національного візового центру NVC.

Форму DS-260 можна знайти та заповнити онлайн за адресою: https://ceac.state.gov/IV/Login.aspx самостійно або скористатися послугами нашого агенства.

Що таке Національний візовий центр?

Національний візовий центр (NVC) - це орган Державного Департаменту США, що розглядає і обробляє всі заяви на постійне місце проживання Green Card ( Зелену Карту). NVC знаходиться в Portsmouth, New Hampshire .


 

Після заповнення та відправки форми DS-260 необхідно надіслати копії супровідних документів на поштову скриньку NVC. ( копія закордонного паспорта, свідоцтво про народження, довідка про відсутність судимості тощо).

Таким чином, імміграційний процес розпочинається після того, коли буде відправлена форма DS-260 та всі супровідні документи.

Також Ви повинні оплатити візовий збір, пройти медобстеження та заповнити форму Form I-693 https://www.uscis.gov/i-693 до моменту візового інтервю.

Якщо Вас зацікавила інформація стосовно імміграції в США то заходьте на наш сайт https://www.documents-service.net/ssha-viza або за адресою: м. Надвірна, Майдан Шевченка 1 б

телефон для довідок +380680845800 , email reservation@aven-tour.net

Будемо раді зустрічі із Вами!


519 переглядів0 коментарів
bottom of page