top of page

Якщо у Вас є діюча віза в США Вам дозволений в'їзд в США

Останім часом у всіх виникло багато запитань стосовно поїздок в США, відкриття віз в США, призначення співбесіди для переможців DV-2021 тощо.

Отож, якщо у Вас є діюча віза в США і протягом останніх 14 днів Ви знаходитеся в Україні, ви можете відправлятися в США. Замовлення квитків за телефоном +380680845800 або email reservation@aven-tour.net

Що ж стосується віз, найближча дата подачі для відкриття віз B-1/B-2

19 серпня 2020 р. Детальніше на нашому сайті https://www.documents-service.net/ssha-viza

Гостьова віза B-1/B-2 призначена для короткотермінових ділових (B-1) або розважальних поїздок до США та поїздок із метою отримання медичної допомоги (B-2).

Зазвичай віза категорії B-1 видається особам, які в’їжджають до США для консультацій із партнерами по бізнесу, відвідування наукових, освітніх, професійних або ділових заходів/конференцій, вирішення майнових питань або участі в ділових переговорах.

Віза категорії B-2 видається для поїздок із метою відпочинку, в тому числі туризм, візит до друзів або родичів, отримання медичної допомоги та участь у різних заходах.

Часто візи категорій B-1 та B-2 об’єднують і видають як одну візу: B-1/B-2.

Що ж стосується імміграційних віз для переможців DV-2021, то ми можемо допомогти із заповненням DS 260, допомогти правильно відіслати всі необхідні форми та проконсультувати по всіх питаннях, що стосуються виїзду.

Якщо Ви плануєте поїздку в США і у вас виникли запитання, ми допоможемо Вам оформити та подати всі необхідні документи на американську візу та проконсультуємо по всіх питаннях, що виникатимуть.

тел. +380680845800, email reservation@aven-tour.net






86 переглядів0 коментарів
bottom of page