top of page

Страхування 2020 в офісах Авентур

Всім водіям будь-яких транспортних засобів компанія Авен-Тур пропонує послуги з автострахування. У офісах Авен-Тур ви можете замовити як стандартний поліс добровільного страхування КАСКО чи обов’язкової Автоцивілки, так і «Зелену карту» для виїжджаючих за кордон


.


Якщо Ви збираєтеся у подорож, обов’язково подбайте про туристичне страхування, поліс якого ви також зможете придбати у нас на вигідних умовах. Він не зуміє попередити негативні випадки у подорожі, але компенсує всі витрати, а також дозволить отримати своєчасну допомогу будь де, у тому числі і медичну.


Медичне страхування в Авен-тур доступне як і для фізичних осіб, так і для підприємців, котрі бажають зробити привабливі умови праці та застрахувати своїх робітників. Такий поліс компенсує всі можливі витрати на медичне обслуговування.


А поліси страхування життя, а також страхування майна дозволять подбати про найдорожче – своє життя, свій дім, добробут своїх близьких.

Все це – далеко не повний перелік наших страхових продуктів. Ознайомившись з повним асортиментом на нашому сайті, ви напевно зможете обрати для себе саме те, що потрібно. https://www.documents-service.net/strahuvannya-podorozhuyuchih


10 переглядів0 коментарів
bottom of page