top of page

Апостиль та консульська легалізація


В нас можна замовити та поставити на офіційні документи Апостиль - для Італії, Іспанії, США, Німеччини та інших країн. Апостилюють зазвичай дипломи, атестати, додатки до диплому, документи видані РАЦС, довідки про склад сім’ї та місце проживання, нотаріальні заяви,довіреності, тощо.

Ми знаходимося за адресою: м.Надвірна, Майдан Шевченка 1 б.

Телефон Viber +380680845800,

Також можна замовити легалізацію документів, в консульстві Італії, легалізацію в МЗС/Міністерстві юстиції.

Легалізуються всі документи, що подаються в органи закордонних держав, для отримання громадянства, виготовлення посвідки на проживання, чи навчання в за кордоном.

Консульська легалізація – це ще інша процедура, вона здійснюється шляхом проставлення штампа «АПОСТИЛЬ» та, в разі потреби, печаток Міністерства юстиції та Міністерства закордонних справ.

Подвійний апостиль: спочатку проставляється апостиль на оригінал документа, а потім на переклад.

Терміни:

Міністерство юстиції України – документи РАЦС і нотаріусів 2-3 роб. дні.

• Міністерство закордонних справ України (МЗС) – довідки про несудимість і прописку (форма 13) 1-2 дні терміновий, 7-10 звичайний (деякі до 1 міс.)

• Міністерство освіти і науки України, дипломи, атестати додатки: терміновий 4-5 днів, звичайний 10 днів, для радянських док. 30 днів і більше.

Апостиль можна поставити тільки на документи, що видані офіційними органами. Документи видані районними органами вимагають перевірки зразків підпису та печатки органа, що видав документ, з цим пов’язані затримки у проставлення апостиля на такі документи. Апостиль на документи, що видані закордоном ставить та країна в якій видавався документ!



114 переглядів0 коментарів
bottom of page